Act & Connect : Uw professionele partner voor netwerkoplossingen
Met onze diversiteit aan expertise en jarenlange ervaring kiezen wij voor kwaliteit en duurzaamheid op het gebied van kantoorautomatisering van A tot Z. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie op hardware en software gebied kunnen wij uw wensen en problemen gericht en adequaat oplossen. Onze gecertificeerde Service Engineers houden 24 uur per dag 7 dagen per week alle aspecten van uw ICT-omgeving in de gaten. Wij bieden support van server tot werkplek waar en wanneer het u uitkomt zodat u zich zorgeloos kunt richten op de overige bedrijfsprocessen die van belang zijn voor uw onderneming.

Wat doen wij:
  • levering van hard- en software o.a.: HP – Cisco – APC – 3Com – Microsoft – Symantec
  • remote support op server en werkplek niveau
  • (preventief) systeembeheer op terugkerende basis middels contracten of ad-hoc
  • managed services (virtuele werkplekken, outsourcen van uw serverpark)
  • advisering en project management
  • “QuickScan” voor een analyse van uw netwerk
  • installatie van hardware en software
  • migratie van Windows omgevingen
  • online back-up faciliteiten

Act & Connect is een dienstverlener in ICT opererend vanuit Almere in de Provincie Flevoland. Wij bedienen door heel Nederland het Midden en Kleinbedrijf voor totaaloplossingen met betrekking op het gebied van ICT en Automatiserings omgevingen. Op basis van partnership verlenen wij service op het gebied van, met name, kantoor automatisering. Partnership betekent voor Act & Connect dat we onze dienstverlening benaderen vanuit het gezamenlijk oogpunt van kwaliteit. Onze klanten kiezen doorgaans dan ook niet voor korte termijn oplossingen, maar kijken samen met ons naar strategische inzet van automatisering in hun onderneming.

Strategisch partnerschap

ICT is in de meeste organisaties inmiddels een minstens zo belangrijk strategisch aandachtspunt als bijvoorbeeld finance of hrm. Vaak is een doordachte en goed werkende automatiseringsomgeving zelfs van levensbelang voor een bedrijf. Act & Connect begrijpt de impact van beslissingen op dit gebied en adviseert haar klanten voortdurend vanuit deze strategische gedachtes. Enerzijds door bewezen technologie in te zetten, anderzijds door steeds op de hoogte te zijn van innovaties van deze technologieën. Altijd met de bedrijfsprocessen van onze klanten als leidraad.

Dat maakt Act & Connect tot een volwaardige businesspartner voor serieuze ondernemingen. Wij werken dan ook uitsluitend met A-merken onder andere; HP, Compaq, IBM, Cisco, 3COM, Acer, APC, Apple, Lexmark, Brother, Sony, Zyxel routers en Zywall firewalls.Voor software bieden wij het complete Microsoft platvorm aan zoals, Microsoft Windows Server, Microsoft Windows Exchange Server, Microsoft Terminal Server, Windows 7 en Microsoft Office 2010. Aanvullend hierop maken wij ook gebruik van Symantec, MCafee, Adobe, Citrix Server, Citrix client, Symantec backup-exec, Apple software en niet te vergeten het complete Microsoft Small Business Software pakket.
BACK-UP CONNECT
log in >>
CALL AND FIX
direct bellen >>
WEBDESIGN
lees meer >>
CRM SYSTEMEN
lees meer >>
ONLINE BACKUP
lees meer >>
PERIODIEK ONDERHOUD
lees meer >>
HARD- & SOFTWARE
lees meer >>